"Szeretet nyelve" női karkötő

"Szeretet nyelve" női karkötő

Miközben önmagunk maradhatunk, ki tudjuk mondani érzéseinket, érzelmeinket.
A szeretet nyelvünk megismerése,közlése párunk felé, és az ő szeretett nyelvének a befogadása igen fontos dolog a jó párkapcsolat kiépítésében és megtartásában, megújításában. Ehhez ad segítséget a "Szeretet nyelve"karkötő.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő rugalmas szilikongumira fűzött, 8 mm-es lápisz lazuli, rodonit, hópehely obszidián golyókból, és 8 mm-es illetve 10 mm-es ónix golyókból áll, gyöngyház köztes dísszel. 

Ezek a karkötők a Te egyedi méretekben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklódat és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen.

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Ebbe a karkötőbe kimondottan olyan ásványok kerültek, amikről úgy tartják, hogy a karkötő nevében / leírásában megjelölt dolgokra jótékony hatással lesznek. Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyongybarlang.hu

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
8mm
Forma
egyedi
Webáruház készítés