Derűs búcsú karkötő

Derűs búcsú karkötő

A karkötő  6mm-es citrin, festett sárga, zöld jáde, ametiszt és ónix golyókból áll, fekete rondella dísszel

citrin az egyéniséget, maga biztonságot ad, serkenti az életkedvet. Segíti, hogy a helyes öntudatoságunkra emelkedhessünk, majd megtarthassuk. Ezáltal erősíti az önbizalmat.

A citrin ásvány elnyeli, átalakítja és földeli a negatív energiákat, ezért fokozottan védi a környezetét. Így az élet minden szintjén energiával tölt fel. 

A citrin termékek növelik a figyelem összpontosítást, és az elme újjá születik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez.

A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik.

jáde az önmegvalósításunkban adhat támogatást. Segít felismerni a szellemi önvalónkat, megtanít könnyebben felvenni a lelkünkkel a kapcsolatot. A belső képeinket és az álmainkat eleveníti fel, a felszínre hozza a mélyen szunnyadó belső tudást.

Restség esetén lendületbe hoz, ingerültség esetén megnyugtat. Új ötletekkel és tenni akarással áraszt el.

Az ametiszt kitartó szellemi éberséget ad. Erősíti az ítélőképességet, és az igazságérzetet.

Munkában segíti a koncentrációt. Meditációban segít leállítani a belső dialógust, segít magunkba mélyedni, megtalálni a belső békét és az önvalónkban lakozó bölcsességet.

Bánat és szomorúság estén, segít a veszteségek feldolgozásában.

Az ametiszt ébren ihlet és serkenti az intuíciót. 

Az ónix az akaratunk keresztül vitelében segít. Serkenti a logikát és az elemző gondolkodást,

javítja a koncentráció készséget, segít a határozott és következetes érvelésben. erősítve az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenállóképességét.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötőt a Te egyedi méretedben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklód és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen!

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyongybarlang.hu

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
karkötő
Méret
6mm
Forma
golyó
Webáruház készítés