Belső erő tudatosítása

Belső erő tudatosítása
Belső erő tudatosítása
Belső erő tudatosítása
Belső erő tudatosítása

A faachát a tudatosított belső erőnk megtestesítőjeként, belső nyugalmat és rendíthetetlenséget ad.
Életerőt és egészséget, erős és hatékony immunrendszert biztosít, fertőzésekre való hajlam esetén ellenállóbá tesz.
A faachátot az aventurin rezgése egészíti ki, így felszínre hozható, hogy mi tesz boldoggá és mi boldogtalanná. Ezáltal regenerálódik a szív, ezt a hematit serkentő hatása a vasfelvételre a vékonybélben, valamint a vörös vértestek képzése növeli a hatást. Így javítva a test oxigén ellátását, stabilizálva az egészséget.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karkötő rugalmas szilikongumira fűzött, 8 mm-es faachát golyókból, és 6 mm-es aventurinból golyókból áll, hematit button köztes dísszel. 

A karkötőt a Te egyedi méretedben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklód és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen!

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Ebbe a karkötőbe kimondottan olyan ásványok kerültek, amikről úgy tartják, hogy a karkötő nevében / leírásában megjelölt dolgokra jótékony hatással lesznek. Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyöngybarlang.hu

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
6-8 mm
Forma
golyó
Webáruház készítés