"Biztonságban vagyunk" női karkötő

"Biztonságban vagyunk" női karkötő
"Biztonságban vagyunk" női karkötő
"Biztonságban vagyunk" női karkötő
"Biztonságban vagyunk" női karkötő

A fluorit csonterősítőként, csont-ízületi fájdalmak ellen kiváló. A kismamák derékfájását gyorsan megszünteti. Jellemző rá, hogy néhány perc használat után a kezünkben jéghideggé válik, mintha jeget fognánk, ezzel egyidőben a fájdalom csökken.
A rózsakvarc a kismamák hangulatingadozására, bizonytalanságára kiváló megerősítést ad a szeretet energiájával.

A hematit csökkenti a vérszegénységet, fáradságot. Javítja a vas felvételét és beépülését.
A magnezit a gyakorta előforduló lábikragörcsöt, vagy feszültséget oldja. A magnézium jobb beépülésében, felszivódásában segít.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A karkötő rugalmas szilikongumira fűzött, 8 mm-es rózsakvarc, fluorit, magnezit golyókból áll, gyöngyház és hematit köztes dísszel. 

A karkötőt a Te egyedi méretedben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklód és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen!

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Ebbe a karkötőbe kimondottan olyan ásványok kerültek, amikről úgy tartják, hogy a karkötő nevében / leírásában megjelölt dolgokra jótékony hatással lesznek. Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyongybarlang.hu

Hasonló termékek
Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
8 mm
Forma
golyó
Webáruház készítés