Szerencsehozó női karkötő

Szerencsehozó női karkötő
Szerencsehozó női karkötő
Szerencsehozó női karkötő
Szerencsehozó női karkötő

Női karkötő rugalmas szilikongumira fűzve, 8 mm-es achát és tigrisszem golyókból, rosegold strasszos és hematit köztes dísszekkel, 6 és 10 mm-es piros tigrisszem golyókkal.

A karkötőt a Te egyedi méretedben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklód és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen!

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szerencsehozó kövekről:

Az achátot már az ókori Indiában, Nepálban, Tibetben is nagy becsben tartották, mint védő, szerencsehozó követ. Az egyenes vonalú, párhuzamos csíkozású achátokból amuletteket készítettek már a kisgyermekeknek is. A hiedelmek szerint megvédte őket a balszerencsétől.

A tigrisszemek különböző formáit már a középkorban is használták, legtöbbször átok és rontás elleni, démonoktól védő amulettként hordták.
A tigrisszem serkenti a kreativitást és nyitottabbá teszi a gondolkodást, ennek köszönhetően elősegíti a helyes összefüggések észrevételét.

Ebbe a karkötőbe kimondottan olyan ásványok kerültek, amikről úgy tartják, hogy a karkötő nevében / leírásában megjelölt dolgokra jótékony hatással lesznek. Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyongybarlang.hu

 

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
8 mm
Forma
golyó
Webáruház készítés