Szerencsehozó karkötő: 8 mm-es tigrisszem, gránát és botswanaachát golyókkal

Szerencsehozó karkötő: 8 mm-es tigrisszem, gránát és botswanaachát golyókkal

Férfi karkötő rugalmas szilikongumira fűzve, 8 mm-es achát, gránát és tigrisszem golyókból, 10 mm-es piros tigrisszem golyóval.

A karkötőt a Te egyedi méretedben készítjük el, ezért kérjük, hogy a csuklóméret kiválasztásánál szorosan mérd le a csuklód és azt add meg, erre a hosszra mi még rászámoljuk a golyóméretből adódó szükséges hosszt, hogy kényelmes legyen!

A karláncot a tárolására alkalmas ajándék tüllzacskóval együtt kapod meg.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szerencsehozó kövekről:

Az achátot már az ókori Indiában, Nepálban, Tibetben is nagy becsben tartották, mint védő, szerencsehozó követ. Az egyenes vonalú, párhuzamos csíkozású achátokból amuletteket készítettek már a kisgyermekeknek is. A hiedelmek szerint megvédte őket a balszerencsétől.

A gránátot évszázadok óta a hősök kövének tartják és úgy vélik, hogy a gránát amulettek szerencsét, gazdagságot és áldást hoznak. A középkor harcosai gránátokat raktak a pajzsukra és a kardjuk markólatába, hogy az megvédje őket a sérülésektől.
Manapság azt tartják róla, hogy tisztítja és új energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt, és megújítja a DNS-t.

A tigrisszemek különböző formáit már a középkorban is használták, legtöbbször átok és rontás elleni, démonoktól védő amulettként hordták.
Napjainkban úgy tartják, hogy a tigrisszem serkenti a kreativitást és nyitottabbá teszi a gondolkodást, ennek köszönhetően elősegíti a helyes összefüggések észrevételét.

Ebbe a karkötőbe kimondottan olyan ásványok kerültek, amikről úgy tartják, hogy a karkötő nevében / leírásában megjelölt dolgokra jótékony hatással lesznek. Ezt a karkötőt Trepinszkiné Tiringer Ágnes szakértőnk tervezte. Fordulj hozzá bizalommal, ha megoldást keresel bármilyen problémádra, vagy kérdésed van az ásványok hatásaival kapcsolatban: www.tisztakezdet.hutanacsadas@gyongybarlang.hu

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
ezo karkötő
Méret
8 mm
Forma
golyó
Webáruház készítés