Tanulást segítő karkötő hölgyeknek borostyánnal és marokkővel

Tanulást segítő karkötő hölgyeknek borostyánnal és marokkővel

Tanulást segítő hatású ásványokból l(8mm-es rodonitból, füstkvarcból, borostyánból, lápiszbó és fluorit golyókból) rugalmas szilikongumira fűzött egyedi női karkötő. Ajándék hegyikristály marokkővel.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tanulást segítő ásványkarkötő lányoknak

Egyedi női ásványkarkötő, melynek tervezésekor összeválogattuk azokat az ásványokat, amik kifejezetten a tanulást és a koncentrációt segítik. Erősítik az akaratot, az önbizalmat. Serkenti a logikát és az elemző gondolkodást. Tanulási nehézségek esetén, akár a stresszt is csökkentik.

A karkötőt felépítő ásványok tanulásra gyakorolt kedvező hatásai a következők:

Fluorit

Segít a lényegre figyelni, növeli az önbizalmat. A tanulási nehézségek esetén fellépő másodlagos stressz is csökkenti. Felgyorsítja a gondolkodást és az általános felfogóképességet..

Rodonit

Arra sarkall, hogy tanuljunk az életből és a szellemi érettség felé terel. Vizsgák esetén támogatást nyújt.

Füskvarc

Fokozza a koncentráció készséget. Segít feloldani az ellentmondásokat, elválasztani egymástól az érzéseket és a gondolatokat

Borostynán

Erősíti a spontaneitást és az önbizalmunkba vetett hitet. Bőséges motivációt biztosít.

Lápisz

Kommunikatívabbá tesz és segít az érzések és érzelmek közlésében. Támogat saját véleményünk kifejezésében, így általa segítséget kapunk a konfliktusok megoldásában.

Fluorit

Segít a lényegre figyelni, növeli az önbizalmat. A tanulási nehézségek esetén fellépő másodlagos stressz is csökkenti. Felgyorsítja a gondolkodást és az általános felfogóképességet.

 

Adatok
Felület
fényes
Anyag
ásvány
Típus
karkötő
Méret
8 mm
Forma
golyó
Webáruház készítés