Kedvezmények

Kedves Viszonteladó Partnerünk,

jó, ha tudod, hogy viszonteladóként a Gyöngybarlangban (akár az üzletben, akár itt a webshopban) bruttó 25.000 forint felett tudsz nagyker áron vásárolni, ez a minimum rendelési értékhatár.

Kedvezményeid a webáruházunkban történő rendeléskor:

Minden teljesített rendelés után jóváírunk Neked 5% hűségpontot a rendelési érték után, amit akár a következő alkalommal le is vásárolhatsz, de akár görgetheted is tovább, mert ezeket a kedvezményeket a rendszerünk automatikusan követi. De vigyázz, a megszerzett hűségpontok fél év (180 nap) után elévülnek.

Az aktuális pontegyenlegedet - bejelentkezés után - a fiókodban mindig megtalálod. Egyedi akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont.

A hűségpontot egyszerre lehet beváltani, kivéve, ha több hűségpontod van, mint amennyiért rendelsz. Ekkor csak a rendelési értéknek megfelelő hűségpont kerül levonásra, amit a megrendelés folyamán az utolsó oldalon (ahol a megrendelés gombbal véglegesítheted a rendelésed) láthatsz részletezve.

Természetesen, ha üzletünkben személyesen válogatod össze a Neked tetsző darabokat, akkor ezt a 5% hűségpontot (de csak azt) nem tudjuk jóváírni. (Viszont cserébe jóval több termékből válogathatsz kedvedre.) Mivel üzletünkben szintén kisker árak vannak kiírva, ezért, ha ott vásárolsz, akkor is a nagyker árak vonatkoznak Rád.

Kérdéseiddel kapcsolatban írj üzenetet az uzlet@gyongybarlang.hu e-mail címre, vagy hívd telefonon üzletünket nyitvatartási időben a +36-20-224-0691-es telefonszámon.

Webáruház készítés