Kedvezmények

Kedves Viszonteladó Partnerünk,

jó, ha tudod, hogy viszonteladóként a Gyöngybarlangban (akár az üzletben, akár itt a webshopban) bruttó 15.000 forint felett tudsz nagyker áron vásárolni, ez a minimum rendelési értékhatár.

Kedvezményeid a webáruházunkban történő rendeléskor:

  • Minden rendelésedkor a rendelési összegből összeghatártól függően a következő plusz kedvezményeket kapod:
    - Bruttó 50.000 Ft feletti rendeléskor +5% kedvezmény az alap árakból
    - Bruttó 100.000 Ft feletti rendeléskor +10% kedvezmény az alap árakból

  • Minden teljesített rendelés után jóváírunk Neked 2% hűségpontot a rendelési érték után, amit akár a következő alkalommal le is vásárolhatsz, de akár görgetheted is tovább, mert ezeket a kedvezményeket a rendszerünk automatikusan követi. De vigyázz, a megszerzett hűségpontok fél év után elévülnek. Az aktuális pontegyenlegedet - bejelentkezés után - a fiókodban mindig megtalálod. Egyedi akciós termékek és a csomagolási-szállítási költségek után nem jár hűségpont.
    A hűségpontot egyszerre lehet beváltani, kivéve, ha több hűségpontod van, mint amennyiért rendelsz. Ekkor csak a rendelési értéknek megfelelő hűségpont kerül levonásra, amit a megrendelés folyamán az utolsó oldalon (ahol a megrendelés gombbal véglegesítheted a rendelésed) láthatsz részletezve.

Fentiek alapján összesen akár 10+2% plusz kedvezményed is lehet még a nagyker árakból!

 

Természetesen, ha üzletünkben személyesen válogatod össze a Neked tetsző darabokat, akkor ezt a 2% hűségpontot (de csak azt) nem tudjuk jóváírni. (Viszont cserébe jóval több termékből válogathatsz kedvedre.) Mivel üzletünkben szintén kisker árak vannak kiírva, ezért, ha ott vásárolsz, akkor is a nagyker árak vonatkoznak Rád.

Kérdéseiddel kapcsolatban írj üzenetet az uzlet@gyongybarlang.hu emailre, vagy hívd telefonon üzletünket nyitvatartási időben a +36-20-224-0691-es telefonszámon.

Webáruház készítés