Rólunk

Bemutatkozik a Gyöngybarlang nagyker üzletága:

Íme az ásvány és gyöngy nagyker, ahol garantáltan nincs hamisítvány!

Küldetés | Alapértékeink | Üzletünk | Rólunk

Nagyon örülünk, hogy a Gyöngybarlang nagyker oldalán köszönthetünk. Az, hogy most e sorokat olvasod, bizonyítja, hogy Te is annyira szereted az ásványokat, féldrágaköveket és persze a tenyésztett gyöngyöket, valamint az ezekből készült ékszereket, dísztárgyakat, hogy erre építetted fel vállalkozásodat. Mi is rajongunk a kőzetekért és ásványokért - ezek varázslatos világába fog weboldalunk Téged, mint (leendő) nagyker partnerünket elkalauzolni.

 

Folyamatosan bővülő kínálatunk lefedi a féldrágakövek, ásványok és tenyésztett gyöngyök, valamint a fűzési kellékek teljes spektrumát. Köztes díszek, ásványmedálok és marokkövek, valamint különféle ásványfigurák széles választékával várunk. Alapanyagokat és egyedi késztermékeket egyaránt találsz nálunk. Az ásványokon kívül a másik szenvedélyünk a GYÖNGY - így, csupa nagy betűvel. Nem titkolt célunk ugyanis, hogy hamarosan Magyarország legnagyobb tenyésztett gyöngy választékával rendelkezzünk – és ettől már csak pár lépés választ el bennünket.Tudtad? Ha honlapunkon 12 óráig leadod a megrendelésedet (és minden termék van készleten, amit kértél), akkor akár már másnap (ill. a következő munkanapon) megérkezhet Hozzád a csomag.

Termékeinkre hatféle garanciát vállalunk:

#1 100% valódi ásvány garancia

Legyen szó alapanyagokról vagy késztermékekről, ásványaink és tenyésztett gyöngyeink eredetiségére 100% garanciát vállalunk. Garantáljuk, hogy amit itt vásárolsz, az nem hamisítvány, abban biztos lehetsz, hogy tényleg az, aminek mondjuk. Mert csak egy valódi ásványnak lehet valódi hatása, ami a Te vevőidnek éppen olyan fontos, mint nekünk.

#2 Egyediség garancia

Minden ásvány- és tenyésztett gyöngyszem más és más, mint ahogyan a belőlük készült egyedi ékszerek is azok. Nincs köztük két teljesen egyforma. Korlátozott darabszámban elérhető egyedi késztermékeink kolléganőink kreatív fantáziájának gyümölcsei, garantáljuk, hogy ezek a modellek csak nálunk kaphatóak, és nem fognak Veled tucatszámra szembejönni az utcán, és más nagykerekben sem kaphatóak.

#3 Álommegvalósító garancia

Vásárlóink bármilyen egyedi elképzeléseit – ha a rendelkezésünkre álló alapanyagokból megoldható – igen gyors határidővel megfűzzük, így Te is kitalálhatsz saját tenyésztett gyöngy – ásványgolyó – köztes dísz kombinációt, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. Keress minket bizalommal, ha egyedi késztermékeket vásárolnál nagyobb tételben (pl. céges ajándéknak szánod).

#4 Egyhónapos elállási garancia

Online vásárlásnál az átvétel után az általad rendelt terméket a törvényben előírt 14 nap helyett 30 napon belül küldheted vissza, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat. A csomag visszaküldésének költsége azonban – az általános szabályok szerint – Téged terhel. A termékeket minden esetben sértetlenül, a lehető leggondosabb csomagolásban szíveskedj hozzánk visszaküldeni.

#5 Certifikát tanúsítvány

25.000 feletti egyedi tenyésztett gyöngy ékszereinkre és szettjeinkre – külön kérésre – egyedi certifikát bizonylatot állítunk ki, mely tartalmazza az ékszer pontos leírását is. Ezzel életre szólóan garantáljuk a termék eredetiségét és egyediségét. A tanúsítvány előnye, hogy az ékszer többet fog érni, ha esetleg a Te vásárlód a későbbiekben tovább szeretné értékesíteni.

#6 Energetikai tisztaság garancia

A Gyöngybarlangban kapható összes ásvány és ásványból készült ékszer, késztermék energetikailag tisztított. A féldrágakövek ugyanis átvehetik a különféle negatív energiákat a környezetből, ezért fontos a kő energetikai értelemben vett kiürítése, vagyis a benne elraktározott idegen információk eltávolítása. Az üzletben is rendszeresen végeztetünk tértisztítást, illetve maguk a termékek is folyamatos energetikai tisztítás alatt állnak. Mindezt beavatott és e területen magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértőnk végzi.

Hogy segítsünk eligazodni webáruházunkban, mutatjuk is a főbb termékkategóriákat:

Üzletünket itt találod:

A Gyöngybarlang üzlete (kis- és nagyker egyben) Budapesten, Újpest központjában, a piac mellett találhatod, tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető helyen:


Copyright © 2022 Gyöngybarlang®

Webáruház készítés