Küldetés

Küldetésünk

Küldetés | Alapértékeink | Üzlet | Rólunk

A Gyöngybarlang a föld és a vizek természeti kincseihez, az ásványokhoz és az igazgyöngyökhöz kötődő szenvedélyen alapul. Csapatunk minden nap aktívan tesz azért, hogy az emberek megismerjék a féldrágakövek és tenyésztett gyöngyök varázslatos világát. Azért dolgozunk nap mint nap, mert szeretünk a mások és magunk számára értékes és hasznos dolgokat, tartalmakat és persze csodaszép egyedi ékszereket alkotni.

Kezdettől fogva a koncepciónk első és legfontosabb alappillére az odafigyelés. Lelkesen, elkötelezetten és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy vásárlóinknak mindig stabil, megbízható minőséget és maximális szakmai támogatást nyújtsunk, akár a divat, akár az ezotéria oldaláról közelítik meg termékkínálatunkat. A féldrágaköveket az emberiség ősidők óta használja védelemre, gyógyításra, vagy egyszerűen szépészeti célokra. Az ásványok ugyanis nem csak szépségükkel fogják meg az embereket, hanem elősegíthetik az energiák jótékony áramlását, és segíthetnek megszabadítani a testet és az elmét a negatív energiáktól, akár fizikai, akár érzelmi tekintetben.

Akármelyik is legyen vásárlóink célja, mi mindenben mellettük állunk, mivel abban hiszünk, hogy akkor lesznek igazán elégedettek, ha biztosak lehetnek benne, hogy az adott ásvány, amit megvásárolnak, nem hamisítvány. Mert csak egy valódi ásványból készülhet valódi ékszer – és csak egy valódi ásványnak lehet valódi testi-lelki hatása. Nálunk csakis ilyenekkel találkozhatsz! A Gyöngybarlang ugyanis azon nagyon kevés hazai kis- és nagyker üzlet egyike, ami tényleges geológus és holisztikus szakértői háttérrel egyaránt rendelkezik. Így tudjuk garantálni, hogy itt minden tényleg az, mint ami rá van írva.

Meggyőződésünk, hogy a hangzatos és unalomig ismert ékszer- és bizsu márkanevek helyett a valódi minőség és tisztaság az, ami igazán fontos. A nagy dolgokhoz pedig mindig apró tetteken át vezet az út, annál is inkább, mert mi is így kezdtük. Egy olyan céget álmodtunk meg és működtetünk, amiben a fenntarthatóság jegyében a lehető legtöbb termék-alternatívát kínáljuk a hozzánk hasonló gondolkodású, az ásványokat, féldrágaköveket és igazgyöngyöket egyszerűen csak a szépségük vagy épp a testi-lelki hatásaik miatt kedvelő érdeklődőnek.  

Nagyon sok beszállítót és terméket vizsgáltunk meg, és közülük végül azokat választottuk partnerünknek, akik hasonló elvek mentén működnek, mint mi magunk. Rendkívül erős felelősséget érzünk, hogy számukra, vásárlóink számára, de leginkább gyermekeink és unokáink számára is élhető és egészséges legyen ez a világ, amit majd örökül hagyunk nekik. Arra törekszünk, hogy az utánunk következő generációk is megcsodálhassák mindazokat a természeti kincseket, amikből az üzletünk polcain helyet foglaló ásvány- és tenyésztett gyöngy ékszerek, dísztárgyak készülnek. Mert szenvedélyünk a féldrágakő és a gyöngy. Mi így élünk, erről szólnak a mindennapjaink.

Copyright © 2021 Gyöngybarlang®

Webáruház készítés